Place Your Order Here

Type
Fullname:
Email Address:
Contact No:
Address
Order Items & Quantity
Event Date:
Delivery Method
Payment Method

Get your own free form like this one.

Thursday, 31 May 2012

Tempahan Mei 2012











Snap picture yg sempat diambil...kalo ada kekurangan mohon jutaan maaf.....

Pendam Rasa

Dah lama nak buat entry ni sebenarnya.tapi baru hari ni membuak2 rasanya.Bulan ni agak pack untk kami sbb kami menerima kehadiran baby baru kami may aritu.jadi,keadaan menjadi kelam kabut sedikit,lantas ada beberapa kesilapan & kelewatan berlaku.Namun kes kali ni agak special kerana kami sudah pun meminta maaf dan mengganti yang baru secara PERCUMA,tapi herdikan dan cacian yang dibalas.Pelanggan yang terlibat pun seorang perempuan dan bakal mendirikan rumahtangga.Mengucap panjang saya mendengar kejian dan turut memanggil saya 'bodoh' ,penipu dan perempuan sial.Bahasa melambang peribadi kan?Mungkin orang pantai timur begitu agaknya:-)Saya 3 tahun disana,tp belum pnh jumpa org macam ni yang tidak mahu menerima maaf org lain.Tapi takpe,customer always right kan?Ini pengajaran terbesar dalam perniagaan ini.Ini parcel yg dihantar yg mengandungi barang gantian yang salah order.
................................................................................................................................................................
Saya terlalu berlembut dan sebenarnya lebih banyak ditipu oleh pelanggan,dimana yang order tanpa deposit,janji nak jumpa,last2 ghaib.Ada juga yang menempah candy buffet,last2 cancel,sedangkan preparation kek dan makanan lain telah dibuat.Membazir saje kan..Ada yang mengata mallow yang saya jual terlalu mahal,ok(rasanya saya yang termurah utk pasaran on9),ada yang nk mintak anta sampai depan pntu PERCUMA,walhal masuk tandas sekarang pun kene 20sen.Zaman skrg,semua barang mahal,minyak mahal,wajar la saya kenekan sedikit cas.Tapi kalo tempahan melebihi RM100 saya kira halal je.Okla,entri kali ni bukan untuk mengaibkan sesiapa,tapi untuk meluahkan apa yg terbuku selama ini.Jika anda tidak percaya dengan biz kami,silakan menempah dengan org lain.Jika anda rasa mallow kami mahal,anda boleh try buat sendiri dirumah dan anda akan tahu susah senangnya:-)Kami terbuka,tiada paksaan dalam urusniaga,tapi mohon hormatila kami.Kami juga manusia ada cacat celanya.Mohon maaf sekiranya ada yang tidak berpuas hati,kami sedaya upaya meningkatkan servis agar lebih baik.
Tanda Mohon Maaf
Peace No War:-)

Thursday, 3 May 2012

Tempahan Bulan April 2012






















Alhamdulillah,tempahan yang diterima sepanjang bulan April.Maaf sekiranya ada kekurangan dalam servis kami..

Harga Set Goodies

Set Goodies Untuk Birthday Party (Handmade)

Harga : RM2.99
Pakej: *paper box printable + mini note book printable + marshmallow + sticker
Min Order : 30 set
Duration : 1-2 weeks
Email : jajanborong@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...